Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Stokvis metmosterdsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr geweekte stokvis
10 gr zout per liter water

Bereiden

Kook de vis in 1-1 1/2 uur gaar in zoveel water, dat ze net
onder staat.
Houd het water tegen de kook aan (de vis blijft dan zachter
dan wanneer ze hard wordt gekookt).
Geef de stokvis met gekookte rijst of gekookte aardappelen,
gebakken uien en 1/2 liter mosterdsaus.
Gebruik bij het maken van de mosterdsaus stokviswater i.p.v.
bouillon.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Mosselen met tomaten-knoflooksaus
Pasta van gerookte zalm en basilicum-roomsaus (10 pers)
Aspergepuree met zalmkaviaar
Lax- ochskaldjurssas
Gegratineerde mosselen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes